Thij Looman lijsttrekker PvdA Haaksbergen

1 februari 2018

Met trots kunnen we u zeggen dat niemand minder dan Thij Looman onze lijsttrekker wordt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Haaksbergen. Thij is al meerdere jaren een actieve PvdA’er en een sociaaldemocraat in hart en nieren.

Thij is financieel specialist bij de gemeente Enschede en kent als geen ander de weg in de wereld van de politiek, de gemeentelijke procedures en het gemeentelijk geld. Hij kent het politieke handwerk en is ervaren in de Haakbergse raad. Zo was hij lid van meerdere raadscommissies en werd hij een belangrijke steunpilaar voor onze fractie in de afgelopen raadsperiodes. Ook droeg hij sterk bij aan het oplossen van de Haaksbergse financiele crisis.

Thij’s hart ligt bij een evenwichtig sociaal, vitaal en duurzaam Haaksbergen. Een zelfstandig toekomst-bestendig dorp in de regio Twente. De regio waarmee intensief wordt samengewerkt en waar-binnen Haaksbergen zich sterk moet profileren.

Thij gelooft in een gemeente dat haar inwoners helpt om de straat en de wijk groener, fijner en veiliger te maken. Daar hoort voorspelbaar, transparant bestuur bij dat goed met inwoners samenwerkt en communiceert.

Thij gelooft niet in tegenstellingen, wel in oplossingen.Hij wil vooral effectieve politiek, politiek die zijn werk doet.