Oud-raadslid & schaduwfractie

Kenan Kosar

Ervaren raadslid met oog voor de ontwikkeling van jongeren
Kenan Kosar

Over Kenan Kosar

Kenan is zijn leven lang een echte Haaksbergenaar, die zijn dorp van binnen en van buiten kent. Als maatschappelijk- en jongerenwerker bij Alifa en nu als directeur van een sociaal adviesbedrijf kent hij de noden van de mensen als geen ander. Geen softie en wars van smoesjes zet hij zich in voor echte solidariteit. De jeugd heeft daarbij zijn speciale belangstelling.

Kenan is een echte PvdA’er. Ook voor de goed ingebedde Turkse gemeenschap in Haaksbergen. Als belangrijk aanspreekpunt voor de Turkse gemeenschap speelt Kenan een belangrijke sociale en politieke rol.

In de gemeenteraad is Kenan overtuigend, slim, standvastig en betrouwbaar en zet hij zich in voor alle Haaksbergenaren. Hij weet ‘hoe de hazen lopen’ en hoe de procedures werken.

Onderwerpen rond milieu en openbare ruimte, inclusief de nieuwe N18, marktplan, De Wilder, woningbouw en  de Wissinkbrink zijn goed aan hem besteed.  Kritisch en constructief weet hij onzalige plannen om te buigen.

In de komende raadsperiode wil hij zich verder voor een vitaal Haaksbergen inzetten en zijn nieuwe collega’s met zijn ervaring zo goed mogelijk ondersteunen.